Д-р Ант Узай, специалист по хематология и костно-мозъчни трансплантации от болници ACIBADEM

...
Д-р Ант Узай, специалист по хематология и костно-мозъчни трансплантации от болници ACIBADEM
Коментари Харесай

Водещ хематолог с безплатни консултации

Д-р Ант Узай, експерт по хематология и костно-мозъчни трансплантации от лечебни заведения ACIBADEM в Турция, ще организира безвъзмездни съвещания по документи на 17 юни в Пловдив и на 18 юни в София.

Д-р Узай има дълготраен опит в лекуването на пациенти с лимфом, миелом, левкемии, в това число трансплантацията на костен мозък (стволови клетки). Консултациите са подобаващи за пациенти, които се нуждаят от второ здравно мнение или се интересуват от опциите за лекуване в чужбина.

Хематологията е високоспециализиран клон от медицината. Третира болести, произлизащи най-често от костния мозък и имунната система.

Най-известните измежду тях са лимфом, миелом, левкемии, анемии, както и болести свързани със съсирването на кръвта, като хемофилия, тромбоцитопения и други

За страдание, както в България, по този начин и в Турция и в доста други страни по света има недостиг на експерти по хематология.

Поради характерното естество на тази здравна компетентност, тези нарушавания постоянно се диагностицират прекомерно късно в хода на болестта.  Консултацията с умел хематолог е от основно значение за сполучливото лекуване на болесттите на кръвта.

Д-р Ант Узай е роден в България и към този момент повече от 15 години работи в лечебни заведения Acibadem в Турция.

Професионалните му ползи са свързани най-много с костно-мозъчните трансплантации, които в действителност съставляват трансплантация на стволови кафези.

Д-р Узай е част от висококвалифициран екип за трансплантация на стволови кафези при възрастни пациенти (над 18 г.), който ползва всички модерни способи в тази област, в това число и такива, които изискват използването на техники за клетъчно инженерство.

В Acibadem всяка година се правят към 400 трансплантации на костен мозък.

Консултациите на 17 юни в Пловдив и на 18 юни в София ще се проведат по медицински документи, с авансово записване на тел. 032660192 (Офис Пловдив – доктор Гюрай Ходжев), 028511228 (Офис София) или на мейл адрес [email protected].
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР